Βιωματικές Ομάδες Προσωπικής Ανάπτυξης- Ψυχοδράματος

Τρέχουσες βιωματικές ομάδες

Δουλεύοντας για την προσωπική ανάπτυξη, μέσα στην ομάδα.

Μέσα στο πλαίσιο της ομάδας μπορείς τόσο να εξερευνήσεις τα ιδιαίτερα θέματα που σε απασχολούν αλλά και να διευρύνεις την προσωπικότητα & συνείδησή σου, να αναπτύξεις την ψυχική υγεία, τη δημιουργικότητα & τον αυθορμητισμό σου. Οι ομάδες δηλαδή έχουν αυτογνωσιακό χαρακτήρα.

Η ψυχοδραματική σκηνή, γίνεται ο ασφαλής χώρος όπου μπορείς να πειραματιστείς και

να απελευθερώσεις την έκφρασή σου συνολικά, σε νοητικό, συναισθηματικό, πνευματικό

επίπεδο και σε επίπεδο δράσης.

Στην ομάδα καλλιεργείται ένα κλίμα οικειότητας και σεβασμού του ρυθμού και τρόπου έκφρασης του καθενός. Τελικά, η ομάδα γίνεται η ίδια ο αρωγός της ανάπτυξης, επιδρώντας σημαντικά προς τους θεραπευτικούς στόχους.

3c622d39-7a23-4881-9771-f6782347a6cd.jpg

Ομάδα Ψυχοδράματος- Προσωπικής Ανάπτυξης, Τρίτες, 19.00-21.00

Φεβρουάριος - Ιούνιος 2022

Ομάδα Ψυχοδράματος Προσωπικής Ανάπτυξης-αυτογνωσία, αυτοβελτίωση, ομαδική ψυχοθεραπεία, Ψυχοκίνηση Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης Δανάη Χορομίδου Αγία Παρασκευή

Οι ομάδες διεξάγονται συνήθως μία φορά την εβδομάδα, σε συγκεκριμένη μέρα και ώρα. Η κάθε συνάντηση διαρκεί δύο ώρες. Η παρακολούθηση είναι συστηματική, και διαρκεί συνήθως για ένα διάστημα εννιά μηνών (Οκτώβρης-Ιούνης).


Η ομάδες είναι κλειστές σε νέα μέλη, μετά το πέρας ενός ορισμένου χρονικού διαστήματος από την έναρξή τους. Ο λόγος που γίνεται αυτό, είναι γιατί διευκολύνει τη συστηματική και σε βάθος δουλειά με τον εαυτό μας και σε σχέση και με τα άλλα μέλη της ομάδας.


Ως μέλος, μπορείς να αποχωρήσεις οποιαδήποτε στιγμή επιθυμείς από την ομάδα. Από τη στιγμή όμως της απόφασής σου για αποχώρηση, θα χρειαστεί να συμμετάσχεις σε δύο ακόμα συναντήσεις της ομάδας, για να "κλείσουμε" την δουλειά σου, σε προσωπικό και ομαδικό επίπεδο.


Μέλη της ίδιας οικογένειας ή φίλοι δεν μπορούν να συμμετάσχουν στην ίδια ομάδα. 

Τέλη Ιούνη κλείνει η δουλειά της ομάδας για κάθε σεζόν, και συνεχίζει ξανά από τον Οκτώβρη, οπότε και νέα μέλη μπορούν να ενταχθούν στην ομάδα.

ballons 2.jpeg

 Πρωινή Ομάδα Ψυχοδράματος- Προσωπικής Ανάπτυξης,

Πέμπτες 10.00-12.00

Οκτώβριος 2021- Ιούνιος 2022

'Εναρξη: Πέμπτη 7 Οκτωβρίου

" Πλησιάζουμε ο ένας τον άλλον χάρη στις ομοιότητές μας. Μεγαλώνουμε χάρη στις διαφορές μας"

                                                                   V.Satir