εκπαιδση αφισα μαρτιος 2023.jpg

Έναρξη Νέας Εκπαιδευτικής Ομάδας Ψυχοδράματος

Μάρτιος 2023

Διάρκεια και στόχος εκπαίδευσης:

Η εκπαίδευση ξεκινά τον Μάρτιο 2023 και θα διαρκέσει έως τον Μάρτιο 2028 οδηγώντας στην απόκτηση του τίτλου του Ψυχοδραματιστή.  Η εκπαίδευση είναι πιστοποιημένη από το ΨΥΚΑΠ, αναγνωρισμένου μέλους της Fepto (Ευρωπαική Ομοσπονδία Κέντρων Εκπαίδευσης Ψυχοδράματος) από το 2008.

Εκπαιδευτικό πρόγραμμα : Το πρόγραμμα σπουδών είναι εναρμονισμένο με τα διεθνή κριτήρια εκπαίδευσης. Αφορά επαγγελματίες, ειδικούς και φοιτητές στον τομέα της ψυχικής υγείας/ κοινωνικής εργασίας/εκπαίδευσης και αποσκοπεί στην εκπαίδευσή στις ψυχοδραματικές μεθόδους και τεχνικές, ώστε να είναι σε θέση να εφαρμόσουν το ψυχόδραμα ως ολοκληρωμένη θεραπευτική μέθοδο προσωπικής ανάπτυξης στους διάφορους εργασιακούς χώρους και τομείς της κοινωνικής ζωής (ψυχοθεραπεία, ανάπτυξη της προσωπικότητας σε εργασιακούς χώρους, σχολεία, οργανισμούς, επιχειρήσεις, φυλακές, φορείς, κοινότητες, κλπ).

Οργανόγραμμα: Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται ένα Σαββατοκύριακο μηνιαίως, 10.30-17.30 (14ώρες). Η έναρξη της ομάδας θα γίνει τον Μάρτιο 2023 και θα μείνει ανοιχτή σε νέα μέλη για το πρώτο διάστημα λειτουργίας της. Οι ακριβείς ημερομηνίες των συναντήσεων της ομάδας για την πρώτη εκπαιδευτική σεζόν θα ανακοινωθούν σύντομα.

 

Για τη συμμετοχή σας, προϋπόθεση είναι:

*η παρακολούθηση κάποιου από τα βιωματικά εργαστήρια έως και τον Φεβρουάριο 2023

 

*μια ατομική συνάντηση/συνέντευξη με τους εκπαιδευτές


 

Εκπαιδευτές

 

Δανάη Χορομίδου, Ψυχολόγος, Trainer, Educator & Practitioner Ψυχοδράματος,συνεργάτης του ΨΥΚΑΠ

Βασιλική Ανδριοπούλου, Ψυχοθεραπεύτρια-Ψυχοδραματίστρια, συνεργάτης του ΨΥΚΑΠ

Συνεκπαιδευτής-Επόπτης : Κων/νος Λέτσιος, TEP Ψυχοδράματος, διευθυντής του ΨΥΚΑΠ

 

Οργανωτές: Ψυχοδραματικό Κέντρο Ανάπτυξης της Προσωπικότητας - Δανάη Χορομίδου, Ψυχοκίνηση 

Εγγραφές

Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει και θα διαρκέσουν έως τον Μάρτιο 2023.

Συμμετοχές: έως 12 άτομα

Ενημέρωση-πληροφορίες

 

Ατομικές ενημερωτικές συναντήσεις σχετικά με το ψυχόδραμα και το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, πραγματοποιούνται κατόπιν ραντεβού με την κύρια εκπαιδεύτρια, Δανάη Χορομίδου, στην Ψυχοκίνηση.