ομαδα διαλογισμου συνδεση με το chakra της ψυχης

   Ομάδα Διαλογισμού

Σύνδεση με τον πνευματικό εαυτό 

Τρίτες, 20.30-21.30

Η ομάδα απευθύνεται σε όσους αναζητούν ένα ομαδικό πλαίσιο για την πρακτική του διαλογισμού και τη σύνδεση με το chakra της ψυχής.

Δημιουργούμε ένα ειρηνικό πλαίσιο συνύπαρξης, όπου μπορούμε να συνδεόμαστε, να χαλαρώνουμε, να παίρνουμε έμπνευση και να μοιραζόμαστε την εμπειρία μας. Προχωράμε μαζί στη ζωή!

To chakra της ψυχής, είναι ο ενεργειακός τόπος που εδρεύει ο ανώτερος εαυτός μας. Βρίσκεται πάνω από το chakra της κεφαλής και μπορούμε να το φανταστούμε σαν ένα αστέρι που λάμπει από την ενέργεια της αγάπης και του φωτός.

Σε αυτήν την πρακτική του διαλογισμού, θα μάθουμε να ησυχάζουμε, να καθαρίζουμε και να ευθυγραμμίζουμε τα ενεργειακά μας σώματα προχωρώντας σε μια βαθιά χαλάρωση που θα μας επιτρέψει να νιώσουμε περισσότερο τη σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό μας.

Οι εμπνεύσεις, εικόνες, τα συναισθήματα που θα βιώσουμε, είναι μια έκπληξη για τον καθένα ξεχωριστά!

Οι συναντήσεις της ομάδας θα αποτελούν έναν κινητήριο χώρο/χρόνο για την πρακτική του διαλογισμού που καθημερινά μπορείτε και μόνοι σας να εξασκείτε.

Η ομάδα, έχει επιπλέον μια δική της δυναμική : μας παρακινεί, μας κρατά ζεσταμένους στη διαδικασία, ενδυναμώνει τη διαδικασία και...απλά, είναι ωραίο να μοιράζεσαι με άλλους αυτά τα βιώματα και να συν-δημιουργείς!

Σας περιμένω με χαρά!

Πληροφορίες Οργάνωσης της Ομάδας

Συναντήσεις κάθε Τρίτη, 20.30-21.30΄

Έναρξη: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020

 

Η συμμετοχή για το πρώτο διάστημα σύστασης της ομάδας μπορεί να γίνεται μεμονωμένα, για τις Τρίτες που επιθυμείτε να έρθετε, αφού προηγουμένως έχετε ειδοποιήσει έγκαιρα για την παρουσία σας τηλεφωνικώς.

 

Επίσης, μπορείτε να δηλώσετε συστηματική συμμετοχή.

 

Στη συνέχεια της πρακτικής μας, θα εξετάσουμε αν υπάρχει ανάγκη η ομάδα να «κλείσει» σε νέα μέλη, ώστε να διαμορφωθεί καλύτερη συνέχεια και σύνδεση της ομάδας.

 

Υακίνθου 7

Αγ.Παρασκευή

τκ.15343

2155 159 120

6943 293 408

  • Instagram
  • Ψυχόδραμα, Δανάη Χορομίδου
  • Facebook Ψυχόδραμα Ψυχοκίνηση
  • Pinterest Ψυχοκίνηση, Κέντρο Ψυχοδράματος και Προσωπικής Ανάπτυξης